Vandaag nog gebeld worden?

Maak gebruik van onderstaand contactformulier voor een afspraak op locatie.


Of plan direct een afspraak in mijn agenda

Airco wandmodel Daikin Emura

Een toonbeeld van moderne klimaatregeling

De Daikin Emura toont opnieuw aan dat intelligent design ook aantrekkelijk kan zijn en garant kan staan voor
een hoog energierendement in klimaatregeling. Het systeem zorgt voor een optimaal binnenklimaat en is de ideale oplossing voor architecten, ingenieurs en huiseigenaren.

Alle Daikin airconditioners zijn warmtepompen. Dat wil zeggen dat zij niet alleen kunnen koelen, maar ook verwarmen. Hierbij onttrekken zij energie aan de buitenlucht die gratis en hernieuwbaar is. Door onder meer het gebruik van geavanceerde compressietechnologie wordt deze energie omgezet in een comfortabele warmte. Zo kunt u met de Daikin warmtepompen aanzienlijk besparen op uw energieverbruik en tegelijkertijd de CO2-uitstoot beperken.

Intelligent & Efficiënt

 • Gestroomlijnde, elegante look
 • Eenvoudige bediening
 • Intelligente sensoren voor optimale prestaties
 • Uniek ontwerp door o.a. de brede lamellen

Kenmerken

 • Stijlvol ontwerp in zilver of mat wit
 • Hoog rendement met SEER tot A+++
 • Voorzien van de R-32 Bluevolution technologie
 • Fluisterstil, slechts 19 dB(A)
 • Maximaal comfort het hele jaar door
 • Groot werkingsbereik: -10 tot 46 °C voor koelen en -15 tot 18 °C voor verwarmen
 • Op afstand bedienbaar met de Online controller app (via de standaard meegeleverde WLAN-adapter)
 • Zilverfilter voor allergeenbestrijding en luchtzuivering: absorbeert allergenen zoals stuifmeel en huismijt

Intelligente 2-zonebewegingssensor

De intelligente 2-zonebewegingssensor regelt het comfort op twee manieren. Wanneer er langer dan 20 minuten niemand in de ruimte is, wordt de ingestelde temperatuur aangepast om energie te besparen. Zodra iemand de ruimte binnenkomt, keert het systeem automatisch terug naar de oorspronkelijke temperatuur. Deze sensor zorgt er ook voor dat de luchtstroom wordt weggeleid van mensen in de ruimte zodat tocht wordt vermeden.

3D-luchtstroom

Om een gelijkmatige temperatuurverdeling over de volledige ruimte te garanderen maakt het 3D-luchtstroomsysteem van de Daikin Emura gebruik van verticale en horizontale auto-swing lamellen waardoor de lucht gelijkmatig over de volledige ruimte wordt verdeeld, zelfs tot in de kleinste hoekjes van grote ruimtes.

Comfortmodus

Een tochtvrije werking verhoogt het comfort. Bij het koelen staat de klep horizontaal om te voorkomen dat koele lucht rechtstreeks op het lichaam wordt geblazen. Bij het verwarmen wordt de klep verticaal naar beneden gedraaid zodat warme lucht naar de vloer wordt geleid.

Zuivere lucht

Het geavanceerde fotokatalytisch luchtzuiveringsfilter uit titaniumapatiet filtert microscopische stofdeeltjes uit de lucht, absorbeert organische verontreinigingen en breekt zelfs onaangename geurtjes af. Een nieuw zilverfilter voor allergeenbestrijding en luchtzuivering absorbeert allergenen zoals stuifmeel en huismijt.

Flash-Streamer en het Coronavirus. Klik hier.
 

Nachtmodus

Om een aangename nachtrust te garanderen, voorkomt de Nachtmodus overmatige opwarming of afkoeling tijdens de nacht. Wanneer de timer is ingeschakeld, stelt het systeem de temperatuur automatisch 0,5 °C hoger in tijdens het koelen en 2 °C lager tijdens het verwarmen. Zo voorkomt de Daikin Emura grote temperatuurschommelingen die uw nachtrust kunnen verstoren.

Eenvoudige bediening

Met de handige afstandsbediening kunt u de kamertemperatuur heel eenvoudig regelen, waar u ook bent. U kunt dus rustig achterover leunen en met de gebruiksvriendelijke toetsen en het grote display uw Daikin Emura regelen. Het ingebouwde intelligente systeem doet de rest.

Alles onder controle, waar u ook bent

Dankzij de ‘plug & play’ standaard WLAN- adapter kunt u de temperatuur ook regelen of zelfs programmeren met de Online controller app van Daikin. Deze app is zowel voor iOS- als Android-systemen beschikbaar. U kunt de Daikin Emura dus altijd eenvoudig bedienen, zelfs wanneer u niet thuis bent. Het resultaat is een optimale klimaatregeling in combinatie met een maximale energiebesparing.

Koelen & verwarmen

De Daikin Emura is voorzien van ee Bluevolution technologie met het koudemiddel R-32 voor een beter energierendement en minder impact op het milieu. Het kiezen voor een Bluevolution product verlaagt het GWP (Global Warming Potential) met 68% vergeleken met het standaard koudemiddel en dankzij het hoge energierendement leidt het direct tot een lager energieverbruik.

Multi-split toepassing

Wilt u een systeem dat geschikt is voor meerdere ruimtes? Kies dan voor een Multi-split toepassing! Op 1 Multi-split buitendeel kunt u min. 2 en tot max. 5 binnendelen aansluiten. Mochten uw wensen in de toekomst veranderen,dan verandert uw installatie met u mee: de binnendelen hoeven namelijk niet allemaal tegelijkertijd te worden geïnstalleerd. Een Multi-split oplossing met slechts 1 buitendeel is zeer efficiënt, heeft een lagerenergieverbruik en een stillere werking. Daarnaast bespaart u op ruimte, installatie, service en onderhoud. De buitendelen kunnen eenvoudig worden gemonteerd op een dak, terras of gewoon tegen de buitenmuur.