Vandaag nog gebeld worden?

Maak gebruik van onderstaand contactformulier voor een afspraak op locatie.


Of plan direct een afspraak in mijn agenda

Airco vloermodel Perfera

voor een comfortabel binnenklimaat

Wat u ook gepland heeft, u wilt uw dag graag comfortabel doorbrengen. Uw woonruimte moet het hele jaar door aangenaam aanvoelen, of dat nu gebeurt met een koel briesje in de zomer of een behaaglijke warmte in de winter. De Perfera is een onopvallend systeem en heeft een stijlvol ontworpen frontpaneel, fluisterstille werking en verminderde luchtstroom, zodat elke ruimte een oase van comfort wordt.

Systeem voor verwarmen én koelen

De Perfera is een stil en fraai systeem, dat niet alleen ongeëvenaard is op het gebied van verwarmen én koelen, maar ook wat betreft comfort en design. De nieuwe Perfera heeft nu drie unieke verwarmingsfuncties om uw leven nóg aangenamer te maken: Heat Boost, vloerverwarming en Heat Plus.

Kenmerken van de nieuwe Perfera

 • Eigentijds, modern design
 • Tot wel A++ bij verwarmen en A+++ bij koelen
 • Drie unieke verwarmingsfuncties: Heat Boost, vloerverwarming en Heat Plus
 • Dubbele luchtuitblaas voor een betere luchtstroomverdeling
 • Optimale binnenluchtkwaliteit dankzij de Flash-Streamer technologie
 • Geïntegreerde Online controller, geschikt voor spraakbediening
 • Nauwelijks hoorbaar: slechts 19 dB(A) in stille modus
 • Te combineren met een Split-buitendeel of een 2- of 3-poorts Multi-splitbuitendeel

Comfortabel: dubbele luchtstroom

Het Perfera vloermodel heeft een dubbele luchtstroom om een ruimte snel te verwarmen tot een comfortabele temperatuur. Lucht wordt zowel naar boven als naar beneden gericht voor een gelijkmatige verdeling van warme lucht. In de verwarmingsmodus houdt de Perfera uw voeten aangenaam warm en wordt de temperatuur in de gehele ruimte gelijk verdeeld voor een optimaal comfort. Dat is pas een aangenaam gevoel!

Stille werking

De Perfera is voorzien van een speciaal ontwikkelde ventilator die voor een optimale luchtstroom en een hoger rendement zorgt, terwijl het geluidsniveau laag blijft. Om het rendement nog meer te verbeteren, heeft Daikin een nieuwe ventilator ontworpen die precies in de compacte behuizing van de Perfera past.


Samen zorgen de ventilator en warmtewisselaar voor de allerbeste energieprestaties. Toch werken ze zo goed als geruisloos. Ssst!

Luchtkwaliteit: Flash-Streamer/geurfilter titaniumapatiet

De Flash-Streamer verwijdert allergenen zoals pollen en schimmelallergenen en nare geurtjes door met elektronen een chemische reactie met luchtdeeltjes op te wekken om de luchtkwaliteit te verbeteren en voor schonere lucht te zorgen. Het geurfilter van titaniumapatiet wordt gebruikt om hinderlijke geuren, zoals bijvoorbeeld van tabaksrook en huisdieren, af te breken.

Flash-Streamer en het Coronavirus. Klik hier.
 

Heat Boost

De Heat Boost functie verwarmt uw woning snel op wanneer u uw airconditioner inschakelt. De ingestelde temperatuur wordt 14% sneller bereikt dan met een normale airconditioner (alleen Split).

Vloerverwarming

De functie voor vloerverwarming optimaliseert de convectie door warme lucht uit te stralen van de onderzijde van het systeem.

Heat Plus

De Heat Plus (bovenverwarming) functie zorgt voor een aangename warmte door 30 minuten stralingswarmte te simuleren. Na een half uur worden de vorige instellingen weer geactiveerd.

Technologie en design komen samen tot een perfecte klimaatoplossing

Het Perfera vloermodel heeft een functionele, maar stijlvolle uitstraling. Het strakke ontwerp en de vloeiende lijnen zorgen voor een mooie aanvulling in de meeste moderne interieurs. De krachtige maar fluisterstille werking zorgt er bovendien voor dat de gewenste temperatuur snel wordt bereikt. Met de unieke verwarmingsfuncties van de Perfera kunt u zo'n aangename omgeving creëren dat u bijna zou willen dat het altijd winter was.

Voordelen van het Perfera-ontwerp

Dankzij het compacte ontwerp kan de nieuwe Perfera bijna overal worden geplaatst, zelfs onder een raam.

Slim en efficiënt design

Met de dubbele luchtstroom en brede luchtinlaat kan de Perfera een hoog energierendement behalen.

Energielabel

Het verbeterde ontwerp van de Perfera zorgt voor een nog groter rendement dan de vorige modellen. De Perfera heeft een seizoensrendement (SEER) van tot wel 8,55 en een seizoensgebonden prestatiecoëfficiënt (SCOP) van tot wel 4,70. Het resultaat is dat de Perfera ongeëvenaarde prestaties biedt met een seizoensrendementwaarde tot A++ op het gebied van verwarming, zodat de bedrijfskosten laag blijven. De Perfera is in elk opzicht een energiebesparende topper.

Nachtmodus

Om u een aangename nachtrust te bieden, voorkomt Daikin nachtmodus overmatige opwarming of afkoeling tijdens de nacht. Wanneer de timer is ingeschakeld, stelt het systeem de temperatuur automatisch 2 °C lager in tijdens het verwarmen en 0,5 °C hoger tijdens het koelen. Hierdoor houdt het systeem de omgevingstemperatuur stabiel en voorkomt het grote temperatuurschommelingen die uw nachtrust kunnen verstoren.

Econo-modus

De Econo-modus verlaagt het energieverbruik en voorkomt overbelasting van uw elektrische installatie wanneer andere huishoudelijke apparaten worden gebruikt. Als u de Econo-modus activeert, worden bij het opstarten het maximale bedrijfsvermogen en energieverbruik met ongeveer 30% verlaagd.

Daikin Eye

Het Daikin Eye is niet alleen een herkenbaar ontwerpelement van Daikin, maar geeft ook aan de hand van verschillende kleuren de werking van het systeem aan.
Met de afstandsbediening kunt u het Daikin Eye dimmen
of uitschakelen, zodat het uw nachtrust niet verstoort.

Toepassing

Split- of Multi-splitaansluiting

De Perfera kan worden gebruikt voor een enkele ruimte door één binnendeel aan te sluiten op één buitendeel, maar ook voor meerdere ruimtes door maximaal drie binnendelen aan te sluiten op één buitendeel.
Het buitendeel wordt op een dak, een terras of tegen een buitenmuur gemonteerd.

Groot productaanbod

 • De nieuwe Perfera is verkrijgbaar in nog meer uitvoeringen, waaronder een model met bouwgrootte 20 voor Multi-splittoepassingen.
 • Verkrijgbaar in vier verschillende capaciteiten: bouwgrootte 20, 25, 35 en 50.

Flexibele regeling

Met de infrarood-afstandsbediening, die standaard wordt meegeleverd, wordt de bediening van het binnendeel kinderspel. Het systeem is bovendien voorzien van een weektimer, waarmee u een schema van zeven dagen kunt instellen met vier verschillende aanpassingen per dag. U kunt de Perfera ook regelen via uw smartphone door middel van de geïntegreerde WLAN-adapter. Maak verbinding met wifi en download de Daikin Online Controller app om een comfortabel klimaat in te stellen voor uw woning.

Uw voordelen

 • Toegang tot verschillende functies om het binnenklimaat te regelen.
 • Beheer de temperatuur, bedrijfsmodus, luchtzuivering en ventilatoren via de online regeling.
 • Maak gebruiksschema's en bedrijfsmodi.
 • Bewaak het energieverbruik.
 • Intuïtieve online regeling en spraakbediening